Biografie

Als reizigster ontdekte en bestudeerde ik de wondere wereld van massage en het plantenrijk. Ik deed de opleiding herborist, natuurgids, Zweedse massage en Ayurvedische massage met daarbij nog vele kleine workshops en uitwisselingen rondom massage en stages aromatherapie. Daaruit ontwikkelde ik mijn eigen massagestijl die voor totale relaxatie zorgt.

 

Vanaf 2010 ben ik werkzaam als vroedvrouw, eerst 2 jaar in Londen (Kingston Hospital NHS) en dan 5 jaar als zelfstandige vroedvrouw in Antwerpen (Wonderbaar en vervangingen bij Geboortehuis de Zon) en 2 jaar in Gent (Geboren in Gent) waar ik zowel zwangerschappen, bevallingen als postnatale begeleidingen heb gegeven.

In 2019 en 2020 heb ik samen met mijn levenspartner 2 prachtige dochters gekregen.  

 

Nu ik mama ben van kleine kindjes, laat ik de bevallingsbegeleidingen over aan collega´s en spits ik me toe op massages, workshops, productontwikkeling, lesgeven en pré-en postnatale zorgen. Ik hou ervan om iedereen goed te informeren om zo een eigen veilige keuze te kunnen maken. Ieder gezin is uniek, ieder gezin heeft een eigen zorgvraag, jullie persoonlijk begeleiden om veilig in eigen kracht te staan staat voor mij centraal.